Pensionstal De Veluwe

Op Pensionstal De Veluwe hechten we veel waarde aan het welzijn van uw geliefde paard of pony. Wij staan garant voor optimale verzorging in een rustige omgeving. Op onze sfeervolle pensionstal  krijgt uw paard of pony de beschikking over een schone box die in de meeste gevallen is voorzien van een buitenluik. Als bodembedekking gebruiken we de beste kwaliteit tarwestro. Indien uw paard niet op stro kan staan, bieden wij de mogelijkheid om het stro te vervangen door houtkrullen. Er wordt dagelijks uitgemest en opgestrooid. Alle boxen zijn voorzien van een automatische waterdrinkbak en een eigen voerbak.

Wij voeren naar behoefte van uw paard of pony hoogwaardige kwaliteit ruwvoer in de vorm van hooi en meerdere porties krachtvoer van Havens. Wenst u uw paard of pony een speciaal voer te geven, dan kan dit in overleg. Wij bieden zomer en winter weidegang en/of een plekje buiten in een van de paddocks. Uw viervoeter zal zich bij ons niet snel vervelen en heeft veel sociaal contact met soortgenoten. Onze pensionstal ligt direct aan de schitterende ruiterroutes van de Veluwe Trail.

 

Heeft u interesse in privélessen? Kijk dan even op de pagina van Premier Equitation Centre (klik hier).

 

Samenvattend biedt Pensionstal De Veluwe:

– Een binnen manege met eb- en vloed bodem van 20 x 40 meter

– Binnenkort een nieuwe buitenbaan te realiseren van minimaal 20 x 60 meter

– Een afsluitbare kast voor zadel, hoofdstel en andere toebehoren

– Een wasplaats met warm en koud water

– Gebruik van weides en paddocks

– In overleg is het mogelijk uw trailer of koets bij ons te stallen

– Voor vakantiegasten (o.a. Eper Paarden 4-Daagse) bieden wij kortdurende stalling

– Een gezellige foyer die tijdens evenementen geopend is

– Toiletruimte en zithoek

– Perfecte uitrij mogelijkheden

– Ruime parkeergelegenheid

 

Heeft u interesse om uw paard of pony bij ons in pension te zetten, neemt u dan voor beschikbaarheid en onze tarieven contact op via het contactformulier (klik hier).

Pensionstal De Veluwe is tevens de thuisbasis van de Hippische Vereniging Epe. Deze actieve vereniging organiseert regelmatig dressuurwedstrijden, verenigingslessen (dressuur-, spring- en men lessen) en allerlei andere activiteiten bij ons op stal. Kijk voor meer informatie op (klik hier)

Ook staan bij ons in pension de lieve pony’s van Stichting ’t Ros Beyaert. Deze stichting is actief op het gebied van paardensport voor mensen met een beperking. De stichting beschikt over een scala aan hulpmiddelen die aangepast rijden mogelijk maken. Voor meer informatie (klik hier).

Voor meer informatie over een clinic kunt u contact opnemen via het contactformulier (klik hier)